Omroep Lingewaard

OBC Elst onthult

[ELST] Op woensdag 15 juli 2020 was het zover, met een aantal medewerkers, directie, de gemeente, wethouder Rob Engels, de bedrijven die een groot aandeel in de bouw hebben/krijgen, mochten leerlingen Sem en Luuk officieel het bouwbord van de nieuwbouw OBC Elst onthullen!

Dit klinkt alsof alles nu pas gaat beginnen maar niets is minder waar, al maanden is er hard gewerkt om deze bouw tot in de puntjes voor te bereiden. Duurzaamheid, functionaliteit, alles is gericht op de toekomst van de leerlingen.

Leerlingen Sem en Luuk die het bouwbord mochten onthullen, gaan de aankomende tijd middels vlogs iedereen een uniek kijkje achter de schermen geven! Hun eerste vlog is al te zien via het YouTube-kanaal van OBC Elst.

“We hopen dat het gebouw voor iedereen, van medewerkers tot leerlingen, van ouders tot omwonenden een inspirerende en eigentijdse plek zal worden. Wij hebben er zin in en kunnen niet wachten om het mooie gebouw in gebruik te gaan nemen,” aldus de directie.

De bouwwerkzaamheden zullen aanstaande augustus starten en naar verwachting zal het nieuwe schoolgebouw in oktober 2021 in gebruik worden genomen.

Meer informatie is te vinden op WWW.OBC-ELST.NL/NIEUWBOUW