Omroep Lingewaard

NIEUWE WOONWINKEL IN DE REGIO: “DÉ HUISMEESTERS”  

Bemmel, 10 juni 2021  

“Dé Huismeesters” opent medio juli haar deuren in een splinternieuwe winkel aan de  Houtakker 12a, in Bemmel. Dé Huismeesters is ontstaan door het samengaan van twee (oud)  bekende woonwinkels uit de regio, namelijk Mattijssen Woonwinkel uit Bemmel en Jeurissen  Wonen uit Huissen. Deze twee woonwinkels bundelen hun krachten en gaan gezamenlijk  verder als “dé Huismeesters”.  

Door de samensmelting ontstaat een ervaren team dat klanten graag adviseert en  ondersteunt bij de keuzes die gemaakt worden om te genieten in een omgeving die bij de  klant past. In onze winkel hebben wij, naast de basis collectie, ook de laatste trends in  stoffen, behang, verf, raamdecoratie, beglazing en vloeren. Onze stylistes luisteren en  denken graag met de klant mee, ieder interieur is tenslotte uniek.  

Kwaliteit en vakmanschap staan zoals vanouds voorop zodat de klant zorgeloos kan genieten.  Dé Huismeesters vinden een tevreden klant het mooiste visitekaartje dat er is.  

De twee schildersbedrijven Jeurissen Schilderwerken BV en Schildersbedrijf Harry Mattijssen  BV blijven onafhankelijk bestaan. Aanstaande zaterdag (12juni) is de laatste dag dat de  woonwinkel van Mattijssen in Bemmel open is. In de tussentijd kunt u voor verf terecht bij  Jeurissen Wonen in Huissen.  

Voor meer informatie: www.huismeesters.com