Omroep Lingewaard

Nieuw cabaret- en comedyseizoen Buitenpoort start met topper

Thijs Kemperink: ‘Eerlijk duurt het kortst!’ 

HUISSEN – Een avondje onbedaarlijk lachen en even je zorgen vergeten? Ga dan op donderdag 24 oktober naar de eerste voorstelling van het nieuwe cabaret- en comedyseizoen van/in De Buitenpoort. Er is direct een topper gestrikt; Thijs Kemperink! Hij liet Huissen met zijn vorige shows al schuddebuiken. En dat zal niet anders zijn met zijn nieuwste: ‘Eerlijk duurt het kortst!’.  

Tukker Thijs speelde in zowel 2016 (‘Zleur’) als in 2017 (‘Bonje’) al -met veel succes- in De Buitenpoort. Terwijl de cabaretier inmiddels ook in de grotere zalen en schouwburgen speelt, doet ie toch ook nog Huissen weer aan. En wel op donderdag 24 oktober. Hij komt naar eigen zeggen graag in De Buitenpoort en de mensen zijn hem nog niet vergeten. ‘Een mooie zaal en fijn publiek’, aldus Thijs zelf.

Zijn nieuwe programma heet: ‘Eerlijk duurt het kortst!’. Daarover: ‘Thijs weet eindelijk wat hij wil, namelijk eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?’

Bestel snel
‘Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Of niet? Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar! 

Let wel: er zijn al flink wat tickets verkocht (kosten € 13,50) en gezien de grote belangstelling bij zijn vorige shows is het raadzaam snel te reserveren (via: www.debuitenpoort.nl/agenda-en-tickets). Foyer donderdag 24 oktober open om 19.30 uur en aanvang programma om 20.00 uur.

Huissen maakt de ode aan de leugen en/of eerlijkheid van cabaretier Thijs Kemperink mee op donderdag 24 oktober a.s. in De Buitenpoort in Huissen. (Foto: Frank Visschedijk)