Omroep Lingewaard

Leonie Meijer – Perfect Solitude (muziek) Theater de KiK

Op zaterdag 28 november staat Leonie Meijer met haar voorstelling ‘Perfect Solitude’ in Theater De KiK in Elst. Zij speelt haar voorstelling om 19:00 uur en 21:00 uur. U kunt nog V-Tickets bestellen voor de voorstelling van 21.00 uur via www.theaterdekik.nl.

Bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek, gaat zangeres Leonie Meijer in haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’ met fantastisch en nieuw materiaal in op de kracht en schoonheid van alleen zijn.

De zoektocht naar de essentie van muziek bracht Leonie de afgelopen jaren tot samenwerkingen met uiteenlopende musici en componisten uit verschillende muziekgenres. Echter, de drang om haar eigen muzikale authenticiteit te ontdekken werd steeds groter. Overtuigd van het feit dat de werkelijke drijfveren om te zingen en componeren diep van binnen geworteld zitten, besloot Meijer zich een periode terug te trekken en te bezinnen. Op zichzelf; thuis met gitaar, piano en opnameapparatuur. Muziek componeren met zo min mogelijk bemoeienis van de buitenwereld. Dit leidde tot een confrontatie met oorverdovende stilte, verrassende ontdekkingen en uiteindelijk een aantal prachtige nieuwe songs.

Eén ding wordt duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.