Omroep Lingewaard

Koningsdag in Huissen uitnodigend ouderwets sfeervol!..

Van Buitenpoort tot Arnhemse Poort: vrijmarkt, muziek, spelletjes en muziek!

Koningsdag in Huissen uitnodigend ouderwets sfeervol!

HUISSEN – Koningsdag wordt in het centrum van Huissen weer ouderwets gezellig. Met een honderdtal jonge (en dit jaar ook oudere) verkopers, die op de kleedjesmarkt hun spullen verkopen. En met uiteraard veel bezoekers, die zullen genieten van de muziek, de attracties, de oud-Hollandse spelletjes en van alles, dat wordt aangeboden door de plaatselijke horeca en winkeliers.

Het centrum staat bol van de activiteiten. Op Koningsdag 27 april is het centrum van Huissen van 13.00 tot 17.00 uur een echte Oranje Vrijmarkt met muziek bij de horeca zoals een Woodstock Trtibuteband! Er wordt allerlei speelgoed en tweedehands spullen aangeboden: van puzzels, games, autootjes, poppen en plantjes, mooie schilderijtjes, woon- en tuindecoratie. Noem het maar op en je vindt het er! Het loopt storm wat betreft de aanmeldingen, maar wie zich nog wil aanmelden, kan dat nog doen via www.inhuissen.nl/koningsdag.

Spelletjes met verrassing

Er is naast de uitgebreide kleedjesmarkt, een keur aan oud-Hollandse spelletjes. In samenwerking met Brouwersland – die ’s morgens in hun eigen wijk de spelletjesmorgen heeft -wordt  deze op tal van plekken in het centrum van Huissen opnieuw opgezet. Wat is er leuker dan bijvoorbeeld sjoelen, blikgooien en je techniek tonen op de evenwichtsknikkerbak? De kinderen krijgen een stippenkaart met traktatie!

Vrijwilligers

Het wordt een Koningsdag om nooit te vergeten. Een evenement, waaraan niet alleen de ondernemers en hun familie de helpende hand bieden, ook de vrijwilligers van Jonge Kracht steken de handen uit de mouwen om alles in goede banen te leiden.

Volg het laatste nieuws over Koningsdag in Huissen op www.inhuissen.nl.

Foto:

Koningsdag 2022 wordt zeker zo gezellig als in 2019. (foto: Foto Van Eimeren)