Omroep Lingewaard

Kom kijken bij Gijsje in Doornenburg zaterdag 25 maart!..

Bij Gijsje in Doornenburg kunnen baby’s vanaf tien weken en peuters tot 4 jaar terecht voor opvang en spelend leren. Zaterdag 25 maart bent u van harte welkom om te komen kijken bij kinderdagverblijf en peutergroep Gijsje aan de Blauwe Hoek 40 bij basisschool De Doornick.

Gijsje biedt kinderopvang op maat in verticale groepen. Oudere en jongere kinderen helpen en leren van elkaar. Met baby’s volgen we zoveel mogelijk hun eigen ritme, terwijl we met de peuters in een vaster dagritme werken.

Peutergroep en peuteropvang
Peuters ontdekken elke dag nieuwe dingen. Wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Wij vinden het belangrijk om extra aandacht te geven aan de ontwikkeling van peuters voor een goede start op de basisschool. Daarom maken kinderen op de dagopvang vanaf hun 2e jaar gebruik van het educatieve aanbod op de peutergroep (voorheen peuterspeelzaal).

Combineren peutergroep en opvang
U kunt bij Gijsje peutergroep en kinderopvang combineren. Peuters kunnen mee lunchen, eerder gebracht of later opgehaald worden. De peutergroep kent vaste tijden, maar de opvang is flexibel en op maat. Zowel voor de peutergroep als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Open Dag zaterdag 25 maart
Tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u zaterdag 25 maart kennis maken met de peutergroep en de pedagogisch medewerkers. We starten met een presentatie over de mogelijkheden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor meer informatie kijk op www.delinge.nl of bel met 026 – 317 99 33.