Jonge Kracht verliest van SML

Vanmiddag trad Jonge Kracht op sportpark De Bakenberg in Arnhem aan tegen SML. De wedstrijd begon goed voor JK: al in de zesde minuut kwam JK op voorsprong. Appie Sprenkel bracht JK op een 0-1 voorsprong na aangeven van Klaas Venderbosch. Hierna nam SML het heft in handen en JK had vaak geen antwoord op het goed en snel spelende SML. In de 17e minuut bracht SML de stand weer in evenwicht door een doelpunt van Niels Willems. Vlak voor rust kreeg Klaas Venderbosch nog een kans op JK wederom om voorsprong te zetten maar zijn inzet ging over het doel.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Ook nu domineerde SML de wedstrijd. Dit resulteerde in de 60e minuut in een doelpunt van Jiles Droog. Hij bracht SML met een prachtige kopbal op een 2-1 voorsprong. Toch kreeg ook JK kansen. Stijn Meurs schoot in de 60e minuut de bal snoeihard achter de doelman van SML en bracht beide partijen weer in evenwicht: 2-2. In de 80e minuut viel het doek voor JK.
Niels Willems van SML werd niet aangepakt toen hij richting het doel van JK liep. Hij zette de eindstand van 3-2 op het scorebord. Al met al een verdiende overwinning van SML. Jonge Kracht krijgt de volgende week Angeren op bezoek. Dit belooft een pittige klus te worden voor onze jongens.