Omroep Lingewaard

Jeugdtheater StairKees maakt voorstelling vol verkooppraatjes

Jeugdtheater StairKees speelt in maart 2020 haar nieuwe voorstelling ‘Salestijgers’.

Na het succes van Kutkabouters gooit de theatergroep uit Huissen het dit jaar over een andere boeg. De sprookjeswereld maakt dit jaar plaats voor gladde praatjes en keiharde sales.

Minne solliciteert bij SalesSwarm, een straatmarketingbedrijf dat nieuwe leden, klanten en abonnees werft. Van kranten- tot maaltijdbox-abonnementen, de salestijgers zijn van alle
markten thuis. Naast het verkopen van wurgcontracten en uitvinden hoe haar kleurrijke collega’s werken, worstelt Minne ook met haar drukke privéleven: Huiswerk maken, WhatsApp’jes beantwoorden, de kat voeren, Instagram bijhouden, stampen voor de SE-week, Primark-shoppen en Twirl-trainingen volgen. Hoe gaat ze haar leven combineren met de gehekelde bijbaan van straatverkoper?

Loop jij ook met een bocht om opdringerige straatverkopers heen? Of heb je je voordeur verfraaid met een Nee-Nee-Sticker? Ga mee op Minne’s avontuur door de wereld van sales, leads, targets en andere verkoop-onzin. Met de nieuwe voorstelling Salestijgers van Jeugdtheater StairKees is een hilarische avond gegarandeerd.

Salestijgers speelt in Theater Kees in Huissen op 13, 14, 20, 21 en 28 maart om 20.00 uur.
Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,-. Of kom kijken naar de try-out op zaterdag 7 maart voor maar €5,-. Kaarten bestel je via www.stairkees.nl. Adviesleeftijd 12+.