Omroep Lingewaard

Huissen centrum maakt zich op voor een grandioze Koningsdag!

Van Buitenpoort tot Arnhemse Poort: kleedjesmarkt,spelletjes en muziek.

Genieten in de Wipe-Out of je vergapen al aan dat moois, dat door meer dan honderd ‘handelaren’ wordt aangeboden op de Oranje Vrijmarkt, dé kleedjesmarkt in het centrum van Huissen. Dat kan op Koningsdag, want de ondernemers en horeca hebben er dit jaar weer een fantastisch evenement in petto! Inclusief een spellencircuit met versnaperingen voor de kinderen.

Koningsdag wordt in het centrum van Huissen weer ouderwets gezellig en staat bol van de activiteiten. Op Koningsdag 27 april is het centrum van Huissen van 13.00 tot 17.00 uur een echte Oranje Vrijmarkt met muziek bij de horeca zoals Fleetwood Max bij De Buitenpoort! Er wordt allerlei speelgoed en tweedehands spullen aangeboden: van puzzels, games, autootjes, poppen, mooie schilderijtjes tot aan woon- en tuindecoratie.

Naast de uitgebreide kleedjesmarkt is er een keur aan oud-Hollandse spelletjes. Dit jaar nog mooier dan voorgaande jaren! En wat bijvoorbeeld te denken van dansen en springen op de trampoline en wellicht nog leuker: een ritje op de pony! Kinderen met een spelkaart – te koop voor De Zwaan op de Markt – kunnen aan al deze activiteiten deelnemen en krijgen onder andere ook een heerlijke suikerspin en krentenbol!

Het wordt een Koningsdag om nooit te vergeten. Een evenement, waaraan niet alleen de ondernemers en hun familie de helpende hand bieden, ook de vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om alles in goede banen te leiden.

Volg het laatste nieuws over Koningsdag in Huissen op www.inhuissen.nl.