Omroep Lingewaard

Herfstprachtig Cannenburg

VAASSEN – Het kasteelpark kleurt vlammend oranje, de appelen uit de fruitboomgaard zijn geoogst en overal schieten paddenstoelen uit de grond. Ontdek alles wat dit prachtige seizoen te bieden heeft in de herfstvakantie en tevens nationale Week van het Landschap 2020.

Herfstspeurtocht

Wat is er nu leuker dan samen banjeren door de bladeren? De herfstpeurtocht door kasteelpark Cannenburch is in de herfstvakantie voor € 2,00 verkrijgbaar van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 – 17.00 in het Bouwhuis (links naast het kasteel) en geschikt voor alle kinderen binnen het basisonderwijs.

Cannenburch Binnenstebuiten

Omringd door de herfstkleuren van het kasteelpark wekt onze gids de voormalige bewoners tot leven tijdens een wandeling van 750 meter om de gracht van het kasteel. Binnenstebuiten start alle vrijdagen in oktober om 14.00 en 15.30 uur en is een mooi alternatief voor een ieder die belemmerd wordt door de vele trappen in het kasteel. Reserveren is noodzakelijk.

Herfstpracht Trotsmarkt
En om echt in de stemming te komen: De Herfstpracht Trotsmarkt van Trots Event Concepts in het weekend van 17 en 18 oktober. De nodige aanpassingen zijn gedaan zodat een ieder van 11.00 – 17.00 uur veilig kan genieten van diverse standhouders, lekker eten, muziek en kinderactiviteiten rondom het kasteel. De markt is gratis toegankelijk en persoonsregistratie bij de entree verplicht. Herfstpracht gaat alleen door als de verscherpte coronamaatregelen dit toelaten. We houden je op de hoogte via: www.glk.nl/cannenburch .

Dit is nog maar een kleine selectie uit de vele activiteiten van Geldersch Landschap & Kasteelen. Wil je meer informatie over excursies met de boswachter, ontmoetingen met kasteelbewoners, (prinsessen)rondleidingen, fietsroutes of familievoorstellingen? Kijk dan voor het hele programma op www.glk.nl/weekvanhetlandschap