GVA speelt een super wedstrijd

GVA startte de wedstrijd met veel overgave om de slechte wedstrijd van zaterdag tegen OSC weg te poetsen.
Op een moeilijk en hobbelig veld was GVA veel feller dan Arnhemse Boys en ver uit de boven liggende partij in felheid en voetballend.
In de 13e minuut trof Rob Witjes de lat uit een mooie aanval. GVA liet Arnhemse Boys niet aan voetballen toekomen door zeer kort te dekken.
In de 20e minuut scoorde GVA de 1-0 door een doelpunt van Martijn Vernooy na een goede actie uit een corner van Tom te Boekhorst.

GVA bleef fel en Arnhemse Boys had daar geen antwoord op, in de 23e minuut werd het 2-0 door Rob Witjes op aangeven van Tom te Boekhorst.
Het spel ging maar één kant op en dat was naar het doel van Arnhemse Boys.

GVA kreeg vele kansen en in de 35e minuut werd Ad Drost in de 16 meter onderuit gehaald wat resulteerde in een strafschop voor GVA.

Tom te Boekhorst scoorde hieruit de 3-0 voor GVA  en dit was zeker verdiend. 3-0 was ook de ruststand.
GVA begon de 2e helft hetzelfde als de 1e en dit resulteerde dan ook in de 55e minuut in de 4-0 van Tom te Boekhorst na een schitterende aanval via een 1-2 met Jordy Wigman.

Arnhemse Boys ging daarna toch wat feller spelen en kreeg in de 60e minuut een strafschop door een overtreding van Tim, 4-1. Daarna werd de druk op het GVA doel wat groter maar de 1e kans van Arnhemse Boys kwam pas na 75 minuten.

Arnhemse Boys probeerde wel maar de kansen waren toch voor GVA, Keeper Bart Witjes heeft geen enkel schot op doel gehad deze wedstrijd. Het was voetbal waarmee GVA ieder tegenstander kan verslaan en dat is op inzet en karakter, en dat is wat het publiek van GVA wil zien.

Met de 4-1 overwinning was dit weer een leuke middag voor GVA.

Tekst: Kees Vermaas/GVA
Archieffoto: © Fons Sluiter