GVA één helft gelijk aan kampioen

GVA heeft in Wageningen op een zeer slecht veld ONA één helft bij kunnen houden.
De wedstrijd begon met wat kleine mogelijkheden voor beide ploegen.
In de 13e minuut maakte ONA de 1-0 uit een klutsbal in de 16 meter.
Ondanks het slechte veld probeerden beide teams verzorgd te voetballen.

In de 30e minuut kreeg GVA, bij een goede aanval, een vrije trap te nemen door Rob Witjes, die perfect werd binnen geschoten, waarmee de 1-1 werd gerealiseerd.
ONA bleef echter druk houden wat in de 42e minuut resulteerde in de 2-1 voor ONA.
Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft was ONA veruit de beste ploeg en liet zien waarom zij de terechte kampioen worden.
GVA kon alleen maar tegen houden, maar goed voetbal van ONA zorgde in de 57E minuut voor de 3-1 en 5 minuten later werd de eindstand van 4-1 bereikt.
Het was dankzij keeper Bart Witjes dat het aantal van 4 tegendoelpunten niet meer is geworden.
GVA gaat ondanks deze nederlaag de laatste 3 wedstrijden toch nog voor de 4 plaats, wat mogelijk nacompetitie oplevert.

Tekst: Kees Vermaas/GVA