Omroep Lingewaard

Floris en Florientje, twee verwende apen op Kasteel Doornenburg?!!..

Floris en Florientje, twee verwende apen op Kasteel Doornenburg?!! Verhaal met/voor kinderen van 3 – 6 jaar 

Vanwege het grote succes van voorafgaande jaren is er op zondagmorgen 19 mei  weer een Floris en Florientje speurtocht op Kasteel Doornenburg.

Wij hopen veel dappere jonge ridders, jonkvrouwen en speurneuzen te mogen begroeten, vooral kinderen van 3 tot 6 jaar. Samen met hen vertellen en spelen we opnieuw een spannend verhaal.

Floris en Florientje wonen op Kasteel Doornenburg. Zij zijn allebei soms ondeugend en beleven leuke en spannende avonturen. Ze doen vaak precies waar ze zin in hebben.  Wie wil dit niet?!

Het is extra leuk als je verkleed komt. 

Er zijn twee uitvoeringen op 19 mei:  10.00 uur en 11.30 uur (kijk ook eens op onze website).

Entreeprijs is € 6, – p.p. incl. consumptie.

Wel graag een plekje in het kasteel reserveren, vanwege het beperkt aantal plaatsen. Dit kan tot 12 mei via het reserveringsformulier op onze website www.kasteeldoornenburg.nl. 

Iedereen krijgt per mail een bevestiging (of melding als het vol is).

De toegangstickets van de gereserveerde plaatsen kun je 15 minuten voor aanvang ophalen in de Museumwinkel De Langerak, op de binnenplaats van het Kasteel.

Broertjes en zusjes, mama, papa, opa of oma mogen natuurlijk ook meekomen. Kinderen kunnen deze uitvoering alleen bijwonen in aanwezigheid van minimaal 1 volwassene.

(maximaal 2 begeleiders per reservering).

Adres:

Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, 6686 BS Doornenburg 

(Er is voldoende parkeergelegenheid bij het kasteel)