Omroep Lingewaard

BORRELZZ SHIRTSPONSOR R.K.H.V.V. VROUWEN1 

Persbericht RKHVV

Voor het seizoen 2019-2020 prijkt het logo van RKHVV sponsor Borrelzz op de shirts van de meiden van RKHVV VR1!

Huissen, 13 oktober 2019

Met ingang van de thuiswedstrijdzondag 13 oktober prijkt het logo van RKHVV sponsor Borrelzz op het shirt van RKHVV VR1.

Maurice Bor, voorzitter sponsorcommissie van R.K.H.V.V. zegt:We zijn verheugd om een lokale ondernemer als shirtsponsor voor Vrouwen1 aan onze club te verbinden. Gezien de ontwikkeling van het dames- en meisjesvoetbal in Nederland denken wij dat deze doelgroep een mooi uithangbord is voor een sponsor. We slaan met Borrelzz nu de eerste paal voor de toekomst en hopen dat er vele sponsoren mogen volgen!

“Borrelzz staat bij onze selectie o.a. bekend als een top locatie waar we altijd terecht kunnen voor een hapje en drankje. Daarnaast is Pascal ook bekend als onze trouwe supporter langs de lijn 😉 Daarom zullen we het shirt met volle trots gaan dragen dit seizoen!” aldus Sanne Gijsbers namens de selectie van RKHVV VR1. 

Pascal Nijboer, eigenaar Borrelzz zegt: “Naast dat ik RKHVV in het algemeen ook ondersteun en al jaren bordsponsor ben langs het hoofdveld ben ik persoonlijk ook zeer betrokken ben bij het team van vr1.. Het is voor mij dan ook mooi om die sponsoring met deze shirtsponsoring verder vorm te kunnen geven en tegelijk Borrelzz een verdere boost te geven in naamsbekendheid in de hele regio. 

Het vrouwenvoetbal zit in een heel booming periode en Borrelzz ook. En omdat we nu onze maaltijdservice uitbreiden naar een grotere regio, en de meiden in deze regio spelen is dat voor mij persoonlijk en als ondernemer een perfecte combinatie om mijn nieuwe maaltijdservice website www.borrelzz.nl aan meer mensen te kunnen presenteren en onze naamsbekendheid te vergroten.“

Pascal Nijboer (eigenaar Borrelzz) overhandigt het nieuwe shirt aan RKHVV VR1 trainer Jacques Kleingeld