Omroep Lingewaard

Bemmel Zingt 2018 …

VIJFDE SMARTLAPPENFESTIVAL “BEMMEL ZINGT” EEN GROOT SUCCES

Het 1 ste lustrum van het Smartlappenfestival, dat nu alweer drie jaar in samenwerking met de Ondernemersvereniging Bemmel wordt georganiseerd, is weer een groot succes geworden. De slogan “Bemmel Zingt” is volledig waargemaakt. Tijdens een zonovergoten zondag hebben de deelnemende koren er een waar volksfeest van gemaakt. Bij de vijf podia in het centrum zit de stemming er goed in en zowel op de rommelmarkt als in de winkels en op de terrassen is het een drukte van jewelste.
Jan Vos medeorganisator vanuit het Smartlappenkoor Lingewaard geeft aan dat hij van alle kanten alleen maar positieve geluiden hoort. Iedereen is enthousiast over deze gezamenlijke aanpak.
Meer koren, meer belangstelling en prachtig weer, wat wil je als organisatie nog meer. Op deze manier kan “Bemmel Zingt” uitgroeien tot een toonaangevend evenement in Bemmel waar de organisatoren met trots op kunnen terugkijken.

Met dank aan de vele vrijwilligers en de sponsoren; Aalbers Schoonmaakbedrijf, Café De Roskam, Jumbo Scheperkamp, Het Wapen, Restaurant Da Giorgio allen uit Bemmel en Gebr. Joosten Beheer uit Gendt.

Foto’s Marco Molle