Omroep Lingewaard

‘Before the Flood’, een GRATIS filmavond over klimaatverandering…

Persbericht GroenLinks Lingewaard

Acteur Leonardo DiCaprio reisde de hele wereld over om de prachtige en woeste natuur in beeld te brengen, en met wetenschappers en politici te praten over de bedreigingen door klimaatverandering. In de aanloop naar de Europese Verkiezingen vertoont GroenLinks deze film éénmalig op vrijdagavond 17 mei. Als gastspreker zal Eerste Kamerlid Tineke Strik, nr.2 op de GroenLinks lijst voor Europa, haar visie geven. De avond start om 19.30 uur in het Dominicanenklooster aan de Stadsdam in Huissen. Toegang is gratis. Wel graag aanmelden in verband met het beperkte aantal zitplaatsen.

Boekhandel Toren van Bemmel is in de pauzes aanwezig met een boekenkraam. Allerlei boeken over klimaatverandering en over hoe je zelf een steentje bij kan dragen aan het verminderen van de effecten, zijn hier in te zien en te koop. 

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar groenlingewaard@gmail.com. Meer informatie op de website lingewaard.groenlinks.nl en Facebook GroenLinksLingewaard, waar je je ook kunt aanmelden voor deze avond.