Omroep Lingewaard

Open Dag: kijk binnen in De Buitenpoort

HUISSEN – Altijd al eens een kijkje in de keuken van een multifunctioneel horecabedrijf willen nemen? Grijp dan je kans op zondag 3 september van 13.00 tot 16.00 uur. Want dan houdt De Buitenpoort in Huissen een sfeervolle Open Dag. Geniet van hapjes, drankjes en entertainment en doe inspiratie op!

Want dat er gefeest kan worden in De Buitenpoort dat is al sinds mensenheugenis bekend. Het karakteristieke pand op de hoek van de Helmichstraat en de Kloosterlaan (beter bekend als de Paterslaan) in het centrum van Huissen herbergt al decennialang feesten en partijen. Anno 2017 is De Buitenpoort multifunctioneler dan ooit. Van verjaardagsfuif tot babyshower, van zakelijke vergadering met ontbijt en/of lunch tot diner met familie en vrienden, van rockconcert tot stand-up comedyshow, van carnaval tot discoparty en van bruiloft tot uitvaart.

De Buitenpoort is een officiële trouwlocatie, dus steeds meer paren laten zich er in de echt verbinden. Hoe bijzonder dit kan zijn is te zien op de Open Dag, met een expositie van persoonlijke foto’s van huwelijksfeesten die door stellen beschikbaar zijn gesteld. Mooi om inspiratie op te doen voor je eigen bruiloft!

Ook een trend; de totale uitvaart organiseren in De Buitenpoort, inclusief afscheid nemen van een overleden dierbare. Op de Open Dag wordt er informatie gegeven over die mooie mogelijkheid.

Verder zijn er zowel in de diverse binnenruimtes (grote zaal, kleine zaal, entresol) en buiten (terras voor en achter) presentaties op het gebied van eten en drinken, gastvrijheid en decoratie & design. Er is (live) muziek en ander entertainment. Uiteraard staan eigenaren Herman en Bianca en Team De Buitenpoort klaar om vragen te beantwoorden. Tussen 14.00 en 15.00 uur wordt bekend gemaakt wie de waardecheque van €800 van de winactie (maak een collage/moodboard van je ideale feest) heeft gewonnen. Kom dus op zondag 3 september a.s. van 13.00 tot 16.00 uur naar de sfeervolle Open Dag van De Buitenpoort. Toegang is uiteraard gratis!