Omroep Lingewaard

Huissen bij Kaarslicht extra sfeervol in De Buitenpoort

Licht en live met Mood en Flashback

Het jaarlijkse evenement Huissen bij Kaarslicht is niet meer weg te denken. Al vanaf begin af aan is fraai gedecoreerde De Buitenpoort zowel binnen als buiten het sfeervolle centrum. Dit jaar extra sfeervol met twee acts die met live muziek licht in de duisternis brengen; Mood en Flashback. De entree is gratis.

Sfeervolle muziek brengt het duo Mood, ofwel Mieke van Mierle en gitarist Marty Jansen. Beide spelen ook bij de coverband New Sensation. Op hun eigen akoestische manier spelen Mieke en Marty bekende songs van onder andere Amy Winehouse, Bill Withers, Snow Patrol en Michael Jackson. Mood, de naam zegt het al, past perfect bij het warme en intieme sfeertje deze avond.
Flashback (zie foto) behoeft weinig tot geen introductie: het is Huissens oudste en bekendste band. Die speelt van Rolling Stones tot Eagles, van Cliff Richard tot Eric Clapton, van Beatles, via de Monkees tot Creedence Clearwater Revival en weer terug. De meerstemmigheid en het strakke rocktempo geven een karakteristiek eigen geluid. Muziek waar bij het publiek in beweging komt. En dat al bijna 35 jaar!
Huissen bij Kaarslicht in De Buitenpoort op zaterdag 8 december, vanaf 18.00 uur: een prima gelegenheid om je muzikale lichtpuntje te ontsteken. De entree is ook nog eens gratis!

Foto: Benno Arends