Omroep Lingewaard

Nominaties eerste Gouden Sport Ster Huissen bekend!

Menig sportvereniging uit Huissen heeft een goed presterende sporter of sportteam aangemeld voor de eervolle titel ‘Gouden Sport Ster’ van Huissen 2015. De keuze was hiermee lastig voor organisator en initiatiefnemer Sportpromotie Huissen, in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard (SWL). De drie genomineerde sporters en verenigingen maken kans op een tweetal hoofdprijzen die beschikbaar zijn gesteld door Sport 2000 Huisman en Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard (SOL). Op zondag 3 januari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Jonge Kracht.

Nominaties Gouden Sport Ster
De eerste nominatie, in willekeurige volgorde, is voor handbalvereniging HV Huissen met een nominatie voor de heren 1. Dit team is afgelopen seizoen kampioen geworden en gepromoveerd naar de hoofdklasse, waar ze momenteel op een derde plaats geklasseerd staan.

De tweede nominatie is voor damvereniging VBI Huissen met een nominatie voor het eerste team. Dit team is regerend kampioen van Nederland 2015. Daarmee hebben zij in de laatste zes jaar drie keer het kampioenschap van Nederland behaald.

De derde nominatie is voor voetbalvereniging Jonge Kracht met een individuele nominatie voor Vera ten Westeneind. Zij is op zesjarige leeftijd begonnen bij Jonge Kracht en werd in 2011 geselecteerd voor ‘Oranje onder 15’ en heeft als zeventienjarige alle drie de kwalificatiewedstrijden mogen spelen tijdens het EK voor ‘Oranje onder 19’.

Breng uw stem uit!
De winnaar wordt op zondagmiddag 3 januari 2016 bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van voetbalvereniging Jonge Kracht (gevestigd op Sportpark Schalkshof, Bloemstraat 93 in Huissen). Naast een jury zal het aanwezige publiek mede bepalen welke sporter of sportteam gekozen wordt tot de 1e Gouden Sport Ster van Huissen. Deze prijsuitreiking is publiek toegankelijk en iedereen is dan ook van harte welkom! Aanvang 14.30 uur.

Over Sportpromotie Huissen
Sportpromotie Huissen biedt verenigingen in Huissen de unieke mogelijkheid om één van hun sporters of een sportteam in het zonnetje te zetten met de Gouden Sport Ster. Sport draagt bij aan een goede gezondheid en is een belangrijk onderdeel van het sociaal leven in Huissen. Met de Gouden Sport Ster brengt Sportpromotie Huissen sportief en ondernemend Huissen bij elkaar.